Studio Videochat Bacau

Ce este
Videochat ?

Videochatul este un job ca oricare altul si reprezinta o discutie pe teme variate, erotice sau non-erotice, prin intermediul unui calculator si a unei camere web, intre doua persoane aflate la distanta. Diferenta dintre videochat si alte job-uri este ca faci bani distrandu-te.

Un model de videochat este o persoana de sex feminin sau masculin care stie sau doreste sa invete sa isi puna in valoare abilitatile de comunicare si flirt cu persoane din diferite colturi ale lumii. Tot ce trebuie sa faci este sa tratezi acest job cu seriozitate, sa fi mereu cu zambetul pe buze si sa tii cont de sfaturile echipei de training 4Studio, iar succesul tau este garantat!

Confidentialitatea
Videochat

4Studios blocheaza accesul persoanelor din Romania si Republica Moldova la sesiunile online ale modelelor. Bineinteles, la cererea modelelor noastre, putem bloca accesul membrilor din oricare alta tara.

Confidentialitatea este prioritatea noastra! Identitatea modelelor noastre este strict confidentiala si inaccesibila publicului de orice fel. Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu pot fi vazute decat de catre membrul respectiv. De asemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Avantajele unui job in videochat

  • Castiguri substantiale: modelele ENJOY Studios castiga intre $500 si $13000 de dolari la fiecare doua saptamani.
  • Programul flexibil: iti poti alege programul in functie de activitatile tale zilnice. Poti lucra la studio videochat din Bacau dimineata, dupa-amiaza sau seara.
  • Conditii de lucru excelente: studioul de videochat 4Studios din Bacau iti asigura tot comfortul pentru ca tu sa te simti rasfatata si bineinteles, in siguranta.
  • Siguranta unui job stabil