Castiguri

In aceasta industrie castigurile pot ajunge la sume fabuloase. Suma pe care o poti castiga ca si model la noi nu este fixa si poate varia in functie de o multime de factori. Este imposibil de anticipat cat vei castiga dar, echipa 4Studio se va asigura ca modelele noastre isi vor atinge ptentialul maxim generand maximul de castiguri videochat.

Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%. Un model care are minime calitati pentru acest job, incepe sa castige inca din prima luna aproximativ 1.000$. Prin calitati minime intelegem ca modelul vorbeste limba engleza la nivel mediu, are un aspect fizic placut, este comunicativa si isi aloca un program de 6 ture pe saptamana din timpul sau.


Din experienta putem spune ca aceste castiguri variaza intre 500$ si 13.000$ lunar. Drumul spre success are o durata si presupune eforturi si din partea modelului, insa studioul nostru va face totul sa fie cat mai simplu. Modelele noastre sunt promovate, astfel ca traficul si castigurile sunt peste media altor studiouri si mult peste modelele care lucreaza de acasa.
Site-urile promoveaza conturile in functie de castigurile acestora, lucrand acasa pe cont propriu nu vei egala niciodata castigurile unui cont de studio si vei avea o pozitie dazavantajoasa.

Videochat adult

Videochatului adult consta in a purta o conversatie cu caracter erotic prin intermediul calculatorului. Videochatul adult nu il exclude pe cel non adult, doar il completeaza. Atitudinea sensuala, erotismul, conversatiile piperate si show-urile specifice sunt ceea ce aceasta sectiune are in plus. Echipa noastra iti sta in permanenta la dispozitia ta pentru a iti calauzii drumul catre succes.

Videochat nonadult

Daca esti o persoana timida si/sau usor introvertita nu inseamna ca nu este un loc si pentru tine in aceasta industrie. Videochatul este un job atat de potrivit pentru toti tinerii tocmai datorita diversitatii de personalitati, gusturi si dorinte ale membrilor platitori.